Лайм

Ектор Хіменес-Браво показав фото 30-річної давності - як суддя "МастерШеф" виглядав в юності

Знімок зроблений в 1990 році

Суддя кулінарного проекту "МастерШеф" на каналі СТБ Ектор Хіменес-Браво показав, як виглядав в юності. На архівному знімку майбутньому рестораторові 18 років.

Фотографією 30-річної давності кулінар поділився в своєму Instagram. Кадр зроблений в 1990 році в колумбійських Андах. У коментарі до знімка Ектор коротко описав своє непросте життя.

Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

"Про моє життя можна писати книгу у двох томах: життя на 4 континентах, 3 війни, 3 рази на межі життя і смерті, шалене кохання та розчарування, бізнес та телебачення і звісно готування на сотнях різних кухонь світу. В житті є сумні і страшні моменти, але ми сильніші, ніж думаємо. Головне дивитись прямо і не звертати увагу на перешкоди", - написав Хіменес-Браво.

Шанувальники кулінара попросили більше розповісти про своє життя, а також відзначили, що в молодості Ектор був красенем.

"Ви такий молодий і красивий тут!", "Красунчик", "Блін а я відразу і не впізнала, красавчик!", "Класний", "Такий милий", "Красень", - пишуть фанати під постом ресторатора.

  • Раніше кадрами з особистого архіву поділився український співак MELOVIN. На них маленький Костя зображений з навушниками, соскою і домашніми улюбленцями.
  • Українська хіп-хоп-виконавиця alyona alyona поділилася з шанувальниками роликом, який складається з архівних знімків співачки. На кадрах Олена зображена в різні періоди свого життя: від дитячого садка до теперішнього часу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях