Лайм

Ешлі Грем з грудним сином знялася для модного глянцю під час карантину

Сім'я моделі сховалася від коронавірусу на затишній фермі

Плюс-сайз модель Ешлі Грем поділилася в соцмережах "Листівкою з дому" - фотографіями і відео, які вони з чоловіком Джастіном Ервіном зробили для видання Vogue на відокремленій фермі.

"З березня мій чоловік Джастін, наш син і я знаходимося в Небрасці, на фермі моєї тітки, - розповіла модель, поділившись фото, на якому годує 3-місячного Ісаака грудьми. - Це місце так багато значить для мене. Сюди я приїжджала щоліта, щоб побачити сім'ю і побути зі своїми кузенами".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ASHLEYGRAHAM (@ashleygraham)

Пишнотіла зірка глянцевих обкладинок і модних показів дала фанатам пораду, як зберегти оптимізм під час епідемії коронавірусу.

"Найважливіше, що потрібно пам'ятати - не бійся. Вимкни свій телевізор, відключися від соціальних мереж і не просто думай позитивно, але і говори про хороше", - сказала вона Vogue.

Раніше зірка закликала прихильників раціонально вести себе під час карантину.

"Будь ласка, в цей час давайте ставитися одне до одного з добротою, залишайте підгузки і туалетний папір на полицях для інших, допоможіть літньому сусідові купити продукти, підтримайте малий бізнес, зателефонуйте другу, який може зараз страждати. Ми потребуємо одне одного в такий час", - звернулася вона до користувачів мережі.

  • Дженніфер Лопес дала корисну пораду на час карантину. Зірка не розслабляється, щоб зберегти душевну рівновагу
  • Віра Брежнєва знялася у відвертій фотосесії, і тепер фанати гадають, чи є на ній одяг. Нюдовое боді співачки дійсно розбурхує уяву

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Ешлі Грем