Лайм

Все на паузі: наречений Дженніфер Лопес розповів про весільні плани

Дженніфер Лопес і Алекс Родрігес побралися рік тому, але все ніяк не зіграють весілля

Наречений Дженніфер Лопес Алекс Родрігес в домашньому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона розповів, як просувається планування їх довгоочікуваного весілля. Спойлер: на карантині зірки навіть не думають про це.

Після того, як Феллон згадав, що Родрігес і Лопес повинні одружитися цього літа, колишній бейсболіст зізнався, що епідемія COVID-19 зруйнувала їхні весільні плани.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Alex Rodriguez (@arod)

"Зараз нам потрібно пливти за течією. Все дуже нестабільне. Ми просто поставили все на паузу, - сказав 44-річний спортсмен. - Подивимося, куди нас приведе життя. Ми хочемо бути впевненими і в першу чергу думає про безпеку. Потрібно переконатися, що всі наші діти в порядку".

Алекс Родрігес, його дочки Наташа і Елла, Дженніфер Лопес та її близнюки Еммі і Макс проводять карантин разом. Раніше в інтерв'ю People співачка розповіла, що підтримувати настрій їй допомагає медитація, молитва і рутинні справи. Також вона порадила не розслаблятися і не запускати себе.

"Спочатку було кумедно почуватися комфортно, носити треники і ходити зі скуйовдженим волоссям. Але потім ви починаєте відчувати внутрішній безлад. Тому я думаю, що потрібно встати, спробувати зайнятися спортом, регулярно доглядати за шкірою і використовувати цей час, щоб стати краще" , - сказала 50-річна зірка.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях