Лайм

Бред Пітт висміяв Дональда Трампа за його слова про коронавірус

Актор повеселив публіку пародією на головного інфекціоніста США

Бред Пітт знявся в новому випуску гумористичного шоу "В суботу ввечері в прямому ефірі" (SNL), зігравши роль доктора Ентоні Фаучі - радника Білого дому і головного інфекціоніста США. 56-річний актор в черговий раз висміяв неадекватне уявлення президента Дональда Трампа про коронавірус та боротьбу з епідемією.

"Останнім часом було багато дезінформації про вірус, і вчора президент дозволив собі деяку вільність. Тепер я хотів би пояснити, що президент намагався сказати, - сказав Пітт, маючи на увазі слова Трампа про те, що вчені "відносно скоро" створять вакцину від коронавірусу. - "Відносно скоро" - цікава фраза. Відносно всієї історії планети Земля? Звичайно, вакцина буде готова дуже швидко. Але якщо ви скажете одному: "Я буду відносно скоро", і прийдете через півтора роки, ваш друг може бути відносно розлючений".

Потім в ролику Трамп каже, що якщо США будуть продовжувати боротися з вірусом, одного разу він "чудесним чином зникне", і що тест може отримати "майже кожен".

"Чудо - це прекрасно, хто не любить чудес? Але чудеса не повинні бути планом А, - каже Пітт. - І ще одне. Коли президент говорив, що майже кожен може отримати тест, він має на увазі "майже ніхто".

В кінці ролика Пітт знімає перуку і окуляри і дякує самому докторау Фаучі, який під час епідемії став для американців головним джерелом адекватної інформації про коронавірус. Також він згадав медичних працівників, які перебувають на передовій боротьби з епідемією.

  • Бред Пітт не вперше публічно критикує Дональда Трампа, і президент США відповідає йому взаємністю. Так, після вручення Оскарів він був незадоволений перемогою Пітта і корейських паразитів

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях