Лайм

Наречена екс-холостяка Микити Добриніна показала весільну сукню

Закохані розпишуться 20 травня

Герой реаліті-шоу "Холостяк-9" Микита Добринін і переможниця проекту, а тепер уже і його наречена, Даша Квіткова продовжують готуватися до весілля. Закохані зареєструють свої стосунки 20 травня, а пишне торжество пара влаштує вже після карантину.

До церемонії розпису залишилося трохи менше місяця і Даша вже щосили занурилася в приємні клопоти. У Instagram Stories дівчина розповіла, що вже майже готова весільна сукня, яку шиють для неї за індивідуальним замовленням.

Фото: instagram.com/kvittkova

Для важливого дня наречена екс-холостяка воліла коротку білу сукню з драпіруванням і вставкою з блискучої тканини. Автор наряду - бренд Tina Valerdi, у якого Даша раніше замовляла сукню для червоної доріжки Одеського кінофестивалю.

Фото: instagram.com/kvittkova

Нагадаємо, що Микита Добринін і Даша Квіткова планували зіграти весілля в день розпису. Але через продовження карантину були змушені перенести торжество на 2 вересня. Закохані мріяли влаштувати святкування в Італії, але пізніше прийняли рішення відзначити цей день в Києві.

  • Українська співачка MamaRika вийшла заміж за комедійного актора Сергія Середу. Церемонія пройшла на пустельному пляжі острова Панган (Таїланд) в режимі повної таємності. Наречена вибрала для церемонії весільну сукню в стилі бохо бренду Tina Valerdi.
  • Наречена народного артиста України Віктора Павліка та його концертний директор Катерина Репяхова розповіла, на якому наразі етапі підготовка до весілля, яке заплановане на 10 червня.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях