Лайм

Сумую за сукнями: Маша Єфросиніна розвеселила соцмережі ефектним дефіле з пакетом сміття

Зірка вирішила ошатно вбиратися всупереч карантину

Карантин - величезне випробування для любительки суконь Маші Єфросиніної. Телеведучій категорично не сподобався мережевий флешмоб #pillowchallenge, і вона влаштувала для шанувальників справжній показ мод. "Не хочу одягатися в подушку, сумую за сукнями", - заявила вона. Тепер Маша пішла далі, знявши ефектне дефіле ... з пакетом сміття.

"Не знаю, що у кого по сміттю, але я все також сумую за сукнями... Хто зі мною? - написала Маша. - Давайте радувати себе! Весна, відкриваємо вікна і присвячуємо собі трохи часу - гарно вдягайтеся під час своїх побутових клопотів і відзначайте мене в своїх сторіз! Навіть якщо миєте вікна з фасадної частини".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)

На відео 40-річна телезірка показала два своїх стани: як вона виносила сміття до карантину і під час довгої домашньої ізоляції.

"Маша, Ви чудо. Чи вмієте повеселити. Правда, ніколи не повірю, що Ви і до карантину в такому вигляді виносили сміття. Міс Досконалість", - пишуть фанати. - "Ідеально виглядаєте в сукні", "Шок, скандал, бунт! Єфросиніна показала як порушує правила карантину і виносить сміття без маски і рукавичок! Навіть шикарна сукня не змогла відвернути увагу обурених підписників!"

Пізніше Єфросиніна опублікувала кілька знімків, на яких позує в зеленій шифоновій сукні з леопардовим принтом. Своїх підписниць вона запросила ділитися ошатними фото під хештегом #скучаюпоплатьям. "Як же круто, що не одна я # скучаюпоплатьям, і з цього хештегом можу побачити всіх вас, мої рідні душі. А на град питань чиє це вбрання, відповідаю - моє", - пожартувала зірка.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

  • Раніше Маша Єфросиніна показала, як турботливий чоловік привітав її з Днем закоханих. Але, здається, ведуча чекала більшого.
  • Також телеведуча розповіла про свою головну фобію. Єфросиніна не переносить комах, і це не просто страх, а панічна боязнь, яка запросто може привести до втрати свідомості.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях