Лайм

Злата Огнєвіч представила емоційний кліп, в якому показала себе справжню: відео

Прем'єра відеоряду відбулася 30 квітня

Через кілька днів після прем'єри пісні "Беги" Злата Огнєвіч представила кліп на цей трек. Нова робота співачки заснована на символах: там є недобудовані мости, як символ незакінчених стосунків, які вже ніколи не відновляться.

Емоційний відеокліп вже доступний для перегляду на YouTube-каналі виконавиці. Режисером ролика виступив Валерій Погонскій, який зумів передати переживання співачки.

"У цьому відео я справжня, воно показує мої оголені емоції. У ньому немає акторів, є тільки реальна життєва історія, де я наодинці зі своїми почуттями. Ми показали період мого життя і переживань в ньому. Головний меседж полягає в тому, що життя триває, потрібно завжди знаходити в собі сили підніматися і йти далі, навіть після найскладніших випробувань"- коментує Злата Огнєвіч.

  • Раніше співачка представила відверту історію свого життя, вклавши всі свої емоції і переживання в трек - "Ти обіцяв", вірші до якого були написані лідером гурту "Бумбокс" Андрієм Хливнюком.
  • Злата Огнєвіч продовжує експериментувати зі своєю зовнішністю. Нещодавно знаменитість продемонструвала, що стала блондинкою, а тепер показала, що зробила стрижку каре.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.