Лайм

Учасниця "Жіночого Кварталу" вперше стала мамою і показала фото з пологового будинку

Віра Кекелія народила первістка

Українська співачка, учасниця гумористичного проекту "Жіночий Квартал" Віра Кекелія народила первістка. Артистка подарувала своєму чоловікові, музиканту Роману Дуді, сина.

Щасливої новиною новоспечені батьки поділилися на своїх сторінках в Instagram. Вони опублікували фотографію з пологового будинку, на якій зображені з малюком. Подружжя розсекретили не тільки стать новонародженого, але й назвали його ім'я.

Фото: instagram.com/kekeliavera

"Ми зустрілися. Іванко, синочку, ласкаво просимо в цей прекрасний світ!", - написала Віра. "У щастя є ім'я. Його звуть Ваня", - поділився емоціями новоспечений батько.

Радісна подія в житті пари відбулося в п'ятницю, 1 травня. Пологи проходили в одному з приватних пологових будинків Києва.

Вітальні коментарі не змусили себе чекати. Добрі побажання залишили як прості дописувачі, так і знаменитості. Одними з перших Віру і Романа привітали Сергій і Сніжана Бабкіни, які були свідками зародження їхнього кохання на "Голосі країни".

"Я щаслива. Ну звичайно ми знали! ️З найпершої хвилини, коли наші улюблені вирушили в пологовий будинок, були з ними на зв'язку, подумки підтримували. Через пару хвилин, після народження Ангелочка Ромчик нам написав - вітаю вас, бабуся Сніжана і дідусь Сергій з онуком! Аааа! Нашій радості немає меж! Любимо вас! Обожнюємо! Вітаємо! Думаємо, що все не випадково! Може наша поява на "Голосі країни" потрібна була для того, щоб вас познайомити, з'єднати ваші серця. Так що вважаємо себе по праву бабусею і дідусем маленького Ванечки. В добрий, щасливий і здоровий шлях, наші дорогі", - написала Сніжана в своєму мікроблозі.

Фото: instagram.com/romandudaofficial

Нагадаємо, що Віра Кекелія і Роман Дуда познайомилися на шоу "Голос країни-7". Стосунки між вокалістами зародилися в період "нокаутів". У жовтні 2017 року закохані стали чоловіком і дружиною. А в лютому цього року пара оголосила, що чекає первістка.

  • Українська акторка Ольга Сумська знову стала бабусею - старша дочка артистки Антоніна Паперна народила другу дитину.
  • 21 квітня учасник українського гурту ТНМК ("Танок на Майдані Конго") Олександр Сидоренко, більше відомий як Фоззі, став батьком двійнят - хлопчика та дівчинки.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.