Лайм

Регіна Тодоренко після скандалу зняла фільм про домашнє насильство: відео

Ведуча провела серію тематичних інтерв'ю

Регіна Тодоренко після гучного скандалу, спровокованого її необережними висловлюваннями про домашнє насильство, зняла фільм "А що я зробила, щоб допомогти". Відео, яке складається із серії тематичних інтерв'ю, з'явилося 3 травня на каналі телеведучої в YouTube.

"Я вирішила розібратися в проблемі і весь цей тиждень спілкувалася з провідними експертами в області домашнього насильства, - розповіла Тодоренко. - Результатом став фільм, який допоможе позбутися від забобонів в цьому питанні і - найголовніше - розповість, що робити, якщо це сталося з вами або з кимось із ваших знайомих".

Як додала телеведуча, можливо, одного разу і варто було втратити титули, контракти і довіру глядачів, щоб почути сотні тисяч голосів, які просять про допомогу.

  • Нагадаємо, минулими вихідними навколо Регіни Тодоренко розгорівся скандал. Причиною стали неоднозначні висловлювання знаменитості про домашнє насильство, в яких угледіли його виправдання. За останні кілька днів великі бренди-виробники відмовилися від співпраці з телеведучою і призупинили заплановані раніше рекламні кампанії з її участю. Знаменитість чекають мільйонні збитки.
  • У цей час чоловік ведучої, музикант Влад Топалов, вирішив миритися з підписниками. Після двох днів затишшя на особистій сторінці в Інстаграм він звернувся до фоловерів з пропозицією.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях