Лайм

Насті Каменських - 33: як виглядала співачка до схуднення на 20 з гаком кг

Кілька років тому поп-діва серйозно взялася за свою фігуру

4 травня українська поп-виконавиця Настя Каменських святкує свій 33 день народження. За роки кар'єри співачку прославив дует "Потап і Настя", а в 2017 році вона почала сольну кар'єру під сценічним ім'ям NK.

Ефектна зовнішність артистки не раз приводила її на обкладинки глянців, вона ж приносить їй сотні тисяч лайків в Інстаграм. При цьому ще нещодавно Каменських могла похвалитися не стільки сексуальною фігурою, скільки пишними формами. Ми згадали, як виглядала співачка до того, як скинула понад 20 кілограмів.

Трохи більше двох років тому Настя Каменських активно взялася за своє тіло і незабаром вразила фанів результатами. Як пізніше вона зізнавалася у своєму блозі, за допомогою тренувань і правильного харчування їй вдалося скинути 20 кілограмів. На цьому виконавиця не зупинилася.

Ключем до успіху, розповідала Каменських, стало правильне харчування. Якщо, наприклад, дієти здаються дорогими або занадто довгими, то чому б не перейти просто на гречку та вівсянку. При цьому важливо вживати вуглеводи і клітковину.

"Я маю на увазі листя салату та інше. Звичайно, рукола дорогий продукт. Але можна нарізати салатик з огірків, і теж себе прекрасно почувати. Найголовніший секрет - п'ятиразове харчування. Це найкраще, що може бути. Якщо ти стабільно даєш організму все необхідне, то не поправишся", - зазначала вона у бесіді з журналом Elle.

Від солодкого Каменських відмовилася і стала лише зрідка дозволяти собі щось на десерт.

"До торту і солодощів моя рука ніколи не потягнеться. Звичайно я теж жива людина, і буває, що хочеться солоденького. Але я можу трохи спробувати - і мені досить", - додавала вона.

Солодке виконавиці замінив сир. Якщо вже грішити, то краще чізкейк, сміялася вона. Не останню роль, звичайно ж, зіграв здоровий і активний спосіб життя. У своїх Інстаграм-сторіз співачка частенько розповідає, як проходить її черговий спортивний ранок.

  • 28 квітня одна з найвідоміших українських телеведучих Оксана Марченко, дружина одіозного політика Віктора Медведчука, відсвяткувала свій 47 день народження. Дивіться на theLime, як за роки змінилася ТВ-знаменитість.
  • 2 травня італійський модельєр Донателла Версаче, ключова фігура і головний дизайнер однойменного модного будинку Versace, відсвяткувала ювілей - свій 65 день народження. Ми поцікавилися, як сьогодні виглядає одна з найвідоміших жертв пластичної хірургії.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях