Лайм

Надія Мейхер показала, як виглядала у 16 років: архівне фото

Знімок зроблений у Франції у 1998 році

Українська співачка, акторка, колишня солістка жіночого гурту "ВІА Гра" Надія Мейхер поділилася з прихильниками архівними фото часів своєї юності.

На фото, опублікованому в Instagram, майбутня артистка зображена у 16-річному віці. У кадрі Надія позує в наряді для танців - яскравій спідниці з воланами і чорному топі. "1998 год. Франція. Моя любов. І мені 16 років", - підписала знімок співачка.

Фото: instagram.com/nadyameiher

Фоловери артистки із захопленням відреагували на архівний кадр. Багато відзначили, що співачка за стільки років практично не змінилася. Фанати вважають, що співачка прекрасна у будь-якому віці.

"Красива жінка в будь-якому віці прекрасна", "Яка ви гарна і анітрохи не змінилися! Чесно!", "Ви шикарна! І раніше і зараз", "Сама грація і милота", "Красуня", - захоплюються шанувальники під постом Мейхер.

  • Раніше кадрами з особистого архіву поділився український співак MELOVIN. На них маленький Костя зображений з навушниками, соскою і домашніми улюбленцями.
  • Українська хіп-хоп-виконавиця alyona alyona поділилася з шанувальниками роликом, який складається з архівних знімків співачки. На кадрах Алена зображена в різні періоди свого життя: від дитячого садка до теперішнього часу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях