Лайм

Пілатес в домашніх умовах: Маша Єфросиніна поділилася комплексом ефективних вправ

Кожну вправу потрібно виконувати не більше 4-6 разів

Українська телеведуча Маша Єфросиніна не любить виснажувати себе важкими фізичними навантаженнями в спортзалі. Залишатися в тонусі 40-річній зірці допомагає пілатес.

Про це знаменитість розповіла на особистій сторінці в Instagram, а також поділилася комплексом улюблених вправ, які легко можна виконати в домашніх умовах.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)

"Сьогодні розтягнемося і гарненько виженемо з тканин всю воду! Буде легко і ну, сильно приємно! Але, що вас, дійсно, здивує - ще й ефективно! Головне, зосередьте вашу увагу тільки на зібраності всього тіла - не розвалюйтеся, не робіть різких рухів, відчувайте кожен м'яз", - поділилася Єфросиніна.

"Я багато років назад покінчила з виснажуванням у залі з величезною вагою, і жодного разу не пошкодувала! Ваше тіло саме знає, що йому потрібно розслабити, що підтягнути! Відчувайте його! І, як каже, мій тренер: "тільки задоволення! "Для цього заняття вам знадобиться тільки рол і килимок! Виконуйте кожну вправу не більш 4-6 разів", - додала телезірка.

  • Раніше Настя Каменських розповіла, як харчується, щоб не поправитися на карантині. Співачка дотримується дрібного харчування і їсть 5 разів на день.
  • А Оля Полякова поділилася комплексом вправ на всі групи м'язів. Їх можна виконувати вдома, не порушуючи режиму ізоляції.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях