Лайм

Ніхто не очікував: український комік Дядя Жора потрапив до лікарні з інсультом

Шоумен дуже багато працював і мало спав

Український комік та телеведучий Дядя Жора (Вадим Мічковський) переніс інсульт. Кілька днів тому 44-річний шоумен відчув нездужання і звернувся в лікарню. Лікарі провели обстеження і озвучили діагноз.

Про це чоловік розповів в своєму Instagram. Публікацію Вадим супроводив знімком, на якому зображений на лікарняному ліжку. Мічковський зізнався, що спочатку не наважувався розповісти про хворобу публічно, але потім вирішив, що цей пост може бути комусь корисним. "Буде привід задуматися, зробити висновки і правильні рішення, щоб не допустити подібне ... не дай Бог!", - зазначив шоумен.

Фото: instagram.com/dyadya_jora

У перших числах травня Дядя Жора відчув нездужання: стало двоїться в очах і почався сильний головний біль. Наступного дня він звернувся в лікарню, де йому діагностували інсульт.

"Якби мені тиждень тому сказали, що ти будеш лежати в лікарні після інсульту, в твої 44, здоровий мужик .. сповнений сил і енергії, живчик (не напій), трудоголік на 150%, спортсмен-качок (за своєю власною версією), не п'є, не палить, веде правильний спосіб життя (майже) ... я б поржав і не повірив ... як мінімум", - говорить комік.

Діагноз став повною несподіванкою, як для самого Мічковського, так і для його рідних. "Так, я не те що не очікував, я просто ох ... їв! Коли після МРТ мені озвучили і розшифрували діагноз", - зазначив Вадим.

Дядя Жора впевнений, що до інсульту привів його скажений ритм життя.

"Спав по 6 годин + -, дня мені не вистачало, вночі сидів на компі до 3 ... щодня .. допрацьовував, то що не встиг днем. Вихідні - виступи, гастролі, івенти, проекти ... з дороги на свято, зі свята в дорогу .. (до карантину звичайно) вічна гонка!", - розповів комік.

В кінці поста шоумен закликав прихильників берегти себе і переглянути свій спосіб життя.

  • Раніше Дядя Жора розповів про складний період у своєму житті - одного разу він ледь не втратив свою кохану дружину Наталю.
  • Читайте також на theLime, як коміка пограбували в Києві. Невідомий розбив скло позашляховика, вкравши з нього спортивну сумку з речами гумориста.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях