Лайм

Все дуже серйозно: чоловік української співачки перехворів коронавірусом

Хвороба торкнулася і сім'ї Санти Дімопулос

Екс-солістка гурту "ВІА Гра" Санта Дімопулос зізналася, що її чоловік, бізнесмен Ігор Кучеренко, перехворів коронавірусною інфекцією. За словами співачки, хвороба протікала складно, чоловік провів у лікарні майже два тижні.

Про це Санта розповіла в бесіді зі своїми дописувачами в Instagram. Так, одна з читачок попросила співачку висловити свою думку про ситуацію з коронавірусом у країні. "Твоя думка про Covid-19? В Україні майже ніхто не вірить", - поцікавилася прихильниця.

Фото: instagram.com/santadimopulos

Дімопулос обурилася тому, що багато людей ставляться до епідемії несерйозно і заявила, що хвороба торкнулася і її сім'ї, а також близького оточення.

"Хто не вірить? Де логіка? У цих людей? Мій чоловік перехворів, лежав 12 днів в лікарні і каже, що так не хворів ніколи (з огляду на його сильний імунітет і те, що у нього не було запалення легенів). Двоє наших знайомих померло. Все дуже серйозно, бережіть себе", - написала Санта.

Фото: instagram.com/santadimopulos

Де чоловік підхопив вірус, Санта не уточнила. Можливо, це сталося в Куршевелі, звідки подружжя повернулося на початку березня.

Відомо, що після повернення з курорту, Дімопулос пройшла тест на Covid-19 - результат виявився негативним.

"Ніяких симптомів захворювання у мене немає, є тільки нежить, але це не про це. Я недавно дізналася, що в Куршевелі (гірськолижний курорт Франції, - Ред.), звідки ми повернулися, був спалах коронавірусу. І оскільки у мене двоє маленьких дітей, я вирішила не ризикувати і поїхати здати аналіз. Слава Богу у мене негативний тест", - розповідала раніше співачка.

Нагадаємо, що Санта Дімопулос вийшла заміж за співвласника мережі спортивних клубів Ігоря Кучеренко в 2015 році. До цього співачка була цивільною дружиною українського шоумена Андрія Джеджули, від якого народила сина Даніеля.

Санта Дімопулос з чоловіком Ігорем Кучеренко Фото: instagram.com/santadimopulos

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.