Лайм

Лідер гурту "Антитіла" розповів про пологи дружини-співачки в Америці

Тарас Тополя розговорився про особисте життя

Старший син Тараса Тополі та Alyosha народився в Америці. Через сім років після народження первістка лідер гурту "Антитіла" пояснив, чому вони з дружиною зважилися на пологи за океаном.

Музикант став гостем свіжого випуску шоу "Слава+", яке виходить на YouTube-каналі Люкс ФМ. В інтерв'ю Славі Дьоміну артист розповів, чому Роман народився не в Україні, і де з'явиться на світ їх третій малюк.

Фото: instagram.com/alyoshasinger

"У мене півродини в Америці: мама з чоловіком, тітка з чоловіком, мої двоюрідні брати, сестри. Дві точки: одна - в Нью-Йорку, інша – на острові Лонг-Айленд, куди ми можемо прилетіти і немає проблем. У нас є візи. Ніколи в голові, ні у мене, ні в Олени, не стояло почати життя в Америці, залишити Україну. У нас завжди була прив’язанність до цієї землі, яка проявляється в різних формах. Але у 2013-му була трошки інша історія, яка впливала на моє бачення майбутнього у цій країні та бажання дати сину вибрати своє майбутнє, коли він стане дорослим", - пояснив Тополя.

Другий син пари Марко народився вже в Україні, а що стосується народження третьої дитини, яка з'явиться на світ вже через три місяці, то подружжя ще не вирішили, де це станеться.

Фото: instagram.com/alyoshasinger

"Ми ще нічого не вирішували. Але я не думаю, що в теорії ми буде народжувати в Америці, - каже музикант. - Після 2014 року багато чого змінилося. Треба бути тут".

  • Нагадаємо, що українська співачка Alyosha та лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя готуються до народження третьої дитини. Про те, що вони скоро обзаведуться статусом багатодітної сім'ї, зіркове подружжя мовчали цілих 6 місяців. А зараз зіркова пара охоче ділиться подробицями.
  • Тарас Тополя та Alyosha вже виховують двох синів - 7-річного Романа та 4-річного Марка, яких зірковий тато зняв у кліпі гурту "Антитіла".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях