Лайм

Ірина Білик на карантині схудла і кардинально змінила стиль: фото

50-річна співачка відмовилася від довгих локонів і мішкуватого вбрання

На карантині Ірина Білик зважилася на експеримент з іміджем, і зміна пішла їй на користь: артистка показала фанатам знімок, на якому її ледве можна впізнати. Помітно схудла співачка позує в строгому брючному костюмі, з короткою стрижкою і лаконічним нюдовим мейкапом з акцентом на очах.

"Карантин на всіх вплинув по різному", - написала вона.

Фото: instagram.com/bilyk_iryna/

Шанувальники зірки високо оцінили її перетворення. "Колір волосся - супер", - пишуть в коментарях. - "На Вас, Ірино, карантин, здається, дуже вплинув. Виглядаєте просто СУПЕР", "Ірочка так схудла! Найкраща співачка і артистка".

Раніше Білик зізналася, що не соромиться свого віку, і шостий десяток розміняла з гордістю.

"Виглядаю і почуваюся чудово! Хочу, щоб багато українських жінок, побачивши афішу або відвідавши мій концерт, зрозуміли, що після цієї дати в житті починається новий етап. І після 50 ми можемо бути тільки кращими! - сказала вона. - Як тільки я вирішила, що у мене буде маленький син, відчула себе красивою. Зізнаюся чесно, раніше я ніколи не відчувала себе красивою. Адже раніше я придушувала себе, нагнітаючи ситуацію, лаяла себе, що говорю і роблю все не так... Зараз я стала такою, яка є насправді. І коли ти випромінюєш красу зсередини, люди починають її помічати".

  • Нагадаємо, що в шлюбі з російським стилістом і фотографом Асланом Ахмадовим у Білик з'явився син Тебріз. Щоб стати батьками, подружжя скористалося послугами сурогатної матері.
  • Раніше співачка розповіла про страшну хворобу, через яку не змогла народити сама. На питання, чи була це онкологія, Ірина відповіла ухильно.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях