Лайм

Завидна наречена Нікітюк розповіла, як колготи до грудей позбавили її бойфренда

Ведуча поділилася кумедними спогадами з дитинства

Українська ведуча Леся Нікітюк, яку Новий канал частенько кличе завидною нареченою, зізналася, що з відносинами її справи не завжди складалися так добре, як це може здаватися зі сторони.

У більш ранньому віці, як зізналася знаменитість в Інстаграм-бесіді з Олею Поляковою, мама змушувала її носити колготи до грудей. Ні про яку сексуальність не могло бути й мови.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

"Мама змушувала мене надягати під штани дві пари колготок, - поскаржилася ведуча. - Вони у мене були натягнуті аж до грудей. Тому я ні з ким і не зустрічалася - не було ні грама сексуальності".

Як додала Нікітюк, колготи ставали причиною маси всіляких казусів. "Бувало таке, що я приходила додому зі школи і тренувань пізно і знімала штани разом з колготами. Вранці бачила, що лежать тільки штани, а колготи не могла знайти, тому брала з тумбочки нові і одягала під ті ж штани, - посміялася вона. - А потім йшла і думала: "Боже, що ж мені так заважає?"

  • Раніше Леся Нікітюк зняла на смартфон кліп до своєї "вірусної" пісні Stay At Home. Тим часом трек вже став гімном карантину в соцмережах.
  • Читайте також на theLime, як Леся Нікітюк відповіла на чутки про збільшені губи і ботокс. Телеведуча жартома показала, як збільшити губи без уколів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також