Лайм

Ірина Федишин повірила, що Ентоні Хопкінс зіграв на піаніно її хіт - на жаль, співачку просто розіграли

"Малесенькі долоньки" у виконанні зірки "Двох пап" виявилися фейком

Ірина Федишин стала жертвою розіграшу: співачці надіслали відео, на якому голлівудський актор Ентоні Хопкінс "грає" на фортепіано пісню "Долоньки". Зірка охоче повірила, що володар "Оскара" - її фанат, і опублікувала фейк в своєму Інстаграмі.

""Малесенькі Долоньки" пішли в Голлівуд, - написала Федишин. - Коли я побачила це відео, я навіть не впізнала, що пісню на фортепіано грає справжній всесвітньо відомий актор Ентоні Хопкінс. Це при тому, що я недавно дивилася фільм "Два папи" за його участю. І це кіно мені дуже сподобалося! Спочатку я подумала, що це схожа людина, але виявилося, ні! це справжній Ентоні Хопкінс!"

82-річний Хопкінс дійсно є вмілим піаністом і композитором. Він написав кілька творів для фортепіано та скрипки з оркестром, а в соцмережах регулярно публікує відео своїх музикувань. Але кавера на пісню Федишин Хопкінс, на жаль, не робив: в оригінальному відео, розміщеному в Інстаграм, актор грає твір Фредеріка Шопена.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Anthony Hopkins (@anthonyhopkins)

Більшість шанувальників української співачки, як і сама вона, повірили в приємний комплімент від голлівудської зірки.

"Малесенькі Долоньки - справжній всесвітній хіт, як і всі пісні у вашому виконанні!" - пишуть вони. - "Він крутий актор, Іра тепер стане ще більш популярною! Хоча куди вже більше, якщо сам Хопкінс зіграв вашу пісню".

  • Раніше Ентоні Хопкінс розповів, як підтримує активність мозку. Оскароносний актор відмовляється відправляти свій мозок на пенсію, і заряджає його найприємнішими способами.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.