Лайм

Тоня Матвієнко показала рідкісне фото молодої матері, але вся увага дісталася не співачці

Фоловери співачки звернули увагу на її разючу схожість з дочкою

Співачка Тоня Матвієнко поділилася з підписниками в Інстаграм цікавим архівним фото. На ньому зображені Ніна Матвієнко та її чоловік Петро, сама Тоня та її брат Андрій. Обличчя п'ятої людини на фото виявилося засвіченим.

За словами Матвієнка-молодшої, на цьому знімку її матері стільки ж років, скільки зараз й Тоні (тобто 39), а їй самій - трохи більше трьох років.

Фото: instagram.com/tonya_matvienko

"Я тут така, як Ніна [дочка та онука Ніни Матвієнко], а мамі - як мені зараз", - написала під знімком співачка.

Фоловери Матвієнко-молодшої стали захоплюватися сімейним фото. Як зізналися деякі, молоду Ніну Матвієнко без підказки, напевно, і не впізнали б. Але більшість уваги під постом все ж дісталася не артистці, а саме її дочці.

Вся справа в тому, що 3-річна Ніна Матвієнко виявилася копією своєї 3-річної матері Тоні на цьому фото. "Ваша дочка Ніна - копія вас на цьому фото", "Тоня просто копія її дочки... ну або навпаки", "Вражаюча схожість маленької Ніни й Тоні на цьому фото", - зазначили в коментарях.

Фото: instagram.com/tonya_matvienko

Нагадаємо, мова йде про молодшу дочку Тоні Матвієнко - Ніну, батьком якої став музикант і нинішній чоловік Матвієнко-молодшої Арсен Мірзоян. Старшій дочці Тоні Матвієнко, Уляні, цієї осені виповниться вже 22 роки.

  • Тим часом родина української телеведучої Сніжани Єгорової продовжує рости. Знаменитість стала бабусею втретє.
  • Вдруге бабусею стала й актриса Ольга Сумська - старша дочка артистки Антоніна Паперна народила другу дитину.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також