RU  UA

Зірки

Олег Винник у новому кліпі бродить лабіринтом. Ні, він не Мінотавр, швидше шалено закоханий вовк

Співак порадував музичною новинкою

Український співак та підкорювач жіночих сердець Олег Винник порадував прихильниць кліпом на пісню "Безумная любовь". Артист довго інтригував "вовчиць" тизерами і кадрами з ролика, і ось нарешті можна насолодитися повною версією відео.

Прем'єра відеоряду відбулася 14 травня на YouTube-каналі виконавця. Режисером ролика виступила Катя Царик, за задумом якої Винник бродить лабіринтом в пошуках однієї єдиної. По дорозі його намагаються спокусити різні дівчата, але героя цікавить тільки одна - заточена в кришталеве серце білявка.

Режисер зазначила, що незважаючи на те, що кліп вийшов досить іронічним, головна суть його полягає в тому, що на шляху до справжнього кохання завжди зустрічаються труднощі та перипетії.

"У сучасному світі дуже багато амбіцій, від яких, на жаль, страждає любов. Пісня "Безумная любовь" про наші почуття та дії. Часто забуваючи, що щастя знаходиться всередині нас, і вирушаючи на його пошуки, ми починаємо творити божевільні речі. Мені б хотілося, щоб ми не шукали любов, а віддавали її", - зазначає Олег Винник.

  • Раніше Олег Винник представив свою рок-версію хіта Олі Полякової "Шльопки". Таким чином артист вирішив підняти настрій не тільки шанувальникам, а й колегам.
  • Також шанувальники мали змогу почути спільне виконання Олега Винника та Олександра Пономарьова. Чоловічий дует розбавила Таюне - бек-вокалістка Винника.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.