Лайм

Робота завжди буде на першому місці: KHAYAT розповів про невдалі стосунки

Через участь в шоу "Голос країни" співак розійшовся з дівчиною

Для українського співака Андрія Хайата (KHAYAT) музика завжди буде на першому місці, і заради неї він готовий пожертвувати особистим життям і спілкуванням з рідними. Про це 23-річний фіналіст Національного відбору не Євробачення розповів в програмі "Зірковий шлях".

Фото: Facebook

У 2019 році, напередодні виходу шоу "Голос України", Хайат розійшовся з дівчиною, тому що не хотів відволікатися від роботи. "Просто часу немає, і вже десь два роки. Я навіть своій родині говорю, що якщо коли-небудь буде стояти вибір між особистим і роботою, я завжди буду обирати роботу", - сказав він.

Вибір Андрія підтримали не всі прихильники. "Думаю, не завжди робота буде стояти на першому місці. Якщо буде в небезпеці хтось із рідних, буде все одно на концерт або ефір. Є речі, які не ставлять в пріоритет, тому що вони там апріорі. Звичайно, у кожного є право робити по-своєму", - пишуть в коментарях. "Питання стосувалося вибору "любов або робота"", - пояснив співак.

При цьому виконавець зізнався, що сім'я для нього дуже важлива. Його батьки рано розлучилися, і до 7 років він жив без тата. А потім, коли мама познайомилася з вітчимом-британцем, він здорово постарався побудувати з ним дружні стосунки, і навіть вивчив англійську та арабську мови. Досягнувши повноліття, Андрій взяв прізвище вітчима, і вона стала його сценічним псевдонімом.

  • MONATIK присвятив зворушливий пост своїй родині. Публікацію артист приурочив до Міжнародного дня сім'ї, і написав, що важливіше немає нічого.
  • Співак Дан Балан презентував оновлену версію пісні "Треба" в рамках свого авторського проекту "Все пробачати" . Композиція була записана спільно з переможницею шоу "Голос країни" Оксаною Мухою.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях