Лайм

Сподіваюся, це не коронавірус: комік "Ліги сміху" розповів про лікування від запалення легенів

Гумористові довелося пройти курс лікування антибіотиками

Комік "Ліги Сміху" Ігор Ласточкин, який нещодавно знайшов корисне застосування своєму кубку за перемогу на "Танцях з зірками", побоюється, що міг перехворіти коронавірусом.

Як розповів гуморист Потапу та Позитиву в новому випуску YouTube-проекту 2POPODCAST, нещодавно він лікувався від раптового запалення легенів. Що правда, тоді ще в Україні не було такого галасу навколо Covid-19.

Фото: кадр з відео

"19 лютого ми знімали одну невелику сцену для "Ліги Сміху" на вулиці, я переохолодився і вийшло так, що почав кашляти, - розповів Ласточкин. - Постійно кашляв і не міг зрозуміти, що відбувається. Це ще не було коронавірусного буму".

Якихось яскраво виражених симптомів гуморист не спостерігав, але через кілька днів лікарі діагностували у нього лівостороннє запалення легенів і довелося лікуватися антибіотиками. Зараз Ласточкин вже почуває себе добре, але досі не знає, що стало причиною захворювання.

"Думав: "Ну звідки він [коронавірус] може у мене взятися?" Я не контактував з людьми, які приїхали з-за кордону. Я не був у Китаї <...> Не можу заперечувати, але дуже сподіваюся, що це був не коронавірус", - додав він.

  • Схожою історією поділилася раніше і Оля Полякова. Співачка підозрює, що вона сама та її молодша дочка Аліса перехворіли коронавірусною інфекцією. Що правда, на відміну від Ігоря Ласточкіна, Полякова згадала, що такої температури ще не бачила ніколи.
  • Львівський співак та фіналіст шоу "Голос країни" Назар Савко розповів про підозру на коронавірус у чотирьох членів своєї родини.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.