Лайм

Вагітна Джамала похвалилася своєю колекцією розкішних вишиванок

Співачка розповіла, яке значення в її житті має вишиванка

21 травня українці святкують День вишиванки, який щорічно відзначається в третій четвер травня. У цей день прийнято вдягати вбрання з національним орнаментом, щоб підкреслити свою причетність до української культури. Цієї традиції завжди дотримується співачка Джамала.

На своїй сторінці в Instagram вагітна артистка похвалилася своєю міні-колекцією вишитих суконь. Кожен наряд, який показала Джа, виглядає розкішно і підкреслює жіночність своєї власниці.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

"Ви знаєте, що я полюбляю експериментувати з вбранням. Вважаю, що немає жодних правил і нічого неможливого. Можна міксувати різні стилі, діставати речі зі старих скринь, одягати мамине, брендове чи ноунейм, трендове чи давно забуте. Але бувають ситуації, коли ти їздиш по світу, а твоє вбрання може розповісти про тебе і те, звідки ти", - зазначила виконавиця.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

"Коли я у вишиванці йду головною площею Стокгольма, чи я в Лондоні в Ковент-Гардені, чи прогулююсь берегом Шрі-Ланки, місцеві жителі зупиняються запитати, що за сукня на мені. А я з гордістю відповідаю, що це вишиванка! Вона сучасна, вона красива, вона складна, фактурна, яскрава. Її можна одягати з підборами чи кросівками, капелюхами. Коли їздиш по світу, саме вишиванка - це твоє привітання без слів!", - додала Джамала.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Фото: instagram.com/jamalajaaa

  • 18 травня 1944 року кримськотатарський народ зіткнувся з жахливим злочином радянського режиму, і Джамала розповіла про сімейну трагедію в День пам'яті жертв депортації.
  • Раніше вагітна Джамала відзначила День сім'ї ніжними фото з чоловіком та сином. Зовсім скоро в родині співачки і Бекіра Сулейманова з'явиться друга дитина.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях