Лайм

Так, я була товстою: Маша Єфросиніна назвала максимальну вагу і причину зайвих кіло

Телеведуча стверджує, що здорова людина повною не буває

Маша Єфросиніна звернулася до користувачів мережі, які критикують її підхід до здорового способу життя і правильного харчування. За словами телеведучої, більшість людей, що залишають їй їдкі коментарі, не знають, що проблема зайвої ваги ще кілька років тому була для неї актуальною. Щоб прояснити ситуацію, 40-річна зірка розповіла, скільки важила і як схудла.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"Я знову наступила на граблі: говориш про правила харчування - ти ні фіга не значий аматор; наполягаєш на тому, що тіло з вдячністю повертає тобі природну форму за "полагоджене" здоров'я - значить, популяризуєш анорексію... Це все якесь безпросвітне замкнуте пекло! - скаржиться Єфросиніна в Instagram. - Так, я була товстою! Так, це було давно, коли ви росли на моїх передачах, і НІЧОГО про мене не знали, крім того, що я "покажу" вам телепузиків! Потім дуже довго я була тією самою, як ви часто пишете, "прекрасною соковитою жінкою в тілі", і робила телевізійну кар'єру! Пройшли роки, у мене з'явився Інста-профіль, і ви миттєво самі все вирішили про мої зміни: видалені грудки / ребра / жири / підтяжки! І категорично не хочете вірити в завзяту, багаторічну працю, пізнання своєї анатомії та роботу з серйозними фахівцями. Напевно, все-таки цікавіше вірити в рекламу порошків, від яких раз і схуд на 26 кг за два тижні".

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

За словами телеведучої, вперше вагу вона набрала в 18 років, а під час роботи на шоу "Підйом" вона дійшла до максимальної позначки - 86 кг.

"Моя зайва вага була пов'язана з проблемами зі здоров'ям. Я про це дізналася не одразу, тому намагалася зробити з собою багато різної фігні. І в деякій навіть досягла успіху - добила своє здоров'я до такої міри, що отримала ряд складних вироків і діагнозів. І безпліддя, до речі, було одним з них, - зізналася Єфросиніна. - Я зрозуміла, що вся ця самодіяльність - те ж саме, що лікувати зморшки маскою з огірків. Дурниця. Повинні бути фахівці. З тих пір я почала звертатися в детокс клініки, в клініки по регулюванню ваги і харчування. Вони навчили мене правильно харчуватися, любити їжу і головному правилу - здорова людина повною не буває".

Свою нинішню форму телезірка пов'язує з харчуванням лише на 30%. Рівно стільки ж вона віддає спорту і вмінню позитивно ставиться до себе і життя. Також Маша дала пораду тим, хто хоче не просто схуднути, але змінити життя на краще.

"Почніть не з їжі, почніть із фахівця, - говорить вона. - Ідіть до ендокринолога, до гінеколога, а ще краще - до ендокринного гінеколога. Зверніться до невролога, до людей, які розкажуть вам, в якому стані сьогодні ваш організм і нервова система. І нехай вони відправлять вас до дієтологів, до психоаналітиків, скажуть, як приводити себе комплексно в норму. Здорова людина повною не буває, займіться зараз здоров'ям - це перший крок на шляху до красивого, здорового, не старіючого тіла".

  • Раніше Маша Єфросиніна назвала головні ознаки здорових сексуальних стосунків. Телеведуча вважає, що в епоху інтернету батькам варто подбати про сексуальну освіту своїх дітей.
  • Також телеведуча здивувала зізнанням про стосунки з чоловіком. За 19 років знайомства і 17 років шлюбу в сім'ї Маші Єфросиніної та Тимура Хромаєва було багато крутих поворотів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях