Лайм

Хочу, щоб донька вийшла заміж після 30: Оля Полякова здивувала ставленням до шлюбу

Співачка виступила проти раннього заміжжя

Оля Полякова зіграла в "Правду або дію" з Потапом і розповіла про особисте життя 15-річної доньки Маші. Виявляється, у дівчинки вже є хлопець, і мама навіть показала їй, як правильно цілуватися.

Фото: instagram.com/mashapolyakova

"Так, у неї є хлопець, і вони вже "лупляться в ясна". А що, я повинна їй говорити не роби цього? Вона все одно зробить! - сказала прогресивна мати. - Вона мені показала, як це робить, а я дала їй пораду - трошки розслабляти губи. Все інше я їй розповім, показувати не буду. Але взагалі у нас з Машею дуже близькі стосунки, і я б хотіла все про неї знати. І тому я так з нею спілкуюся, що вона прислухається до моєї думки. Ні про які близькі стосунки у неї поки мова не йде, вона ще маленька, але хлопець вже є".

Фото: instagram.com/mashapolyakova

Полякова сказала, що готова "звільнити" дочку від своєї опіки після 30, тому що заміжжя в більш ранньому віці вважає безглуздим.

"Навіщо виходити заміж в 20? У тебе стільки ще може бути на шляху любові, різних чоловіків. Це круто! А не ось це: "Давай дітей робити!" У минулому столітті ми вмирали під час пологів, і зуби всі вивалювалися в 40 років. Лев Толстой описував маму Наташі Ростової як літню 35-річну жінку. Сьогодні все по-іншому! Люди закінчують вуз, починають працювати, в 30-35 змінюють все, тому що тільки в 35 людина розуміє, чого вона хоче, куди їй рухатися. А до цього ще дитинство. Так навіщо ж лізти в серйозні дорослі стосунки, поки ти сам дитина? " - висловилася зірка.

Всього цього Полякова хоче для своєї дочки, оскільки сама вона не одразу зрозуміла премудрості життя.

"Я заміж вийшла рано. Зараз я б так не виходила заміж. Якщо чесно, я б взагалі зараз заміж не виходила! Я не розумію, навіщо це потрібно!" - сказала вона.

  • Потап розповів, коли і чому закохався в Настю Каменських. Спочатку стосунки пари були натягнутими, але любов перемогла.
  • Серед популярних українських виконавців є ті, хто приховує свою сексуальну орієнтацію. Цю проблему Оля Полякова також обговорила з Потапом в інстаграм-шоу "Правда або дія".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях