Лайм

Потап розповів, коли і чому закохався в Настю Каменських

Спочатку стосунки пари були натягнутими, але любов перемогла

Олексій Потапенко (Потап) та Настя Каменських створили дует в 2006 році, а 12 років по тому одружилися. Артисти довго приховували стосунки, і навіть за місяць до весілля Потап відмовлявся їх підтверджувати. У Instagram-шоу Олі Полякової "Правда чи дія" музикант розповів, як їхня співпраця перетворилася на любов.

Фото: instagram.com/kamenskux

"Я закохався в неї не одразу як побачив. Ми Тельці, дуже схожі за темпераментом, але спочатку мені вона не подобалася. Коли Настю не знаєш, здається, що всі ці її емоції - кривляння. А вона просто 7 років прожила в Італії і підібрала цю манеру говорити, співати, - розповів Потап. - Мені здалося, що це якось не по нашому, і спочатку вона мене навіть трохи відштовхувала. Потім, коли вона проявила свій характер, і з приводу пісні "Не пара" сказала: "Ось це я буду співати?" - я на неї розсердився. Був період, коли ми одне одного дуже дуже недолюблювали, їздили в різних машинах. Але у мене тоді ще було волосся, рахуйте самі".

При цьому Олексій не приховує, що зустрівши майбутню дружину, одразу зрозумів, що їхній зв'язок - назавжди.

"Я від себе цю думку відсував як міг, правдами і неправдами. Але все таки любов перемогла. Не можу сказати, в який момент, у нас було кілька спалахів, - говорить він. - Вона, по-перше, мене дуже сильно любить, так як ніхто мене не любив. Вона неймовірний життєлюб. Хороша, добра, чи не заздрісна, а серед зірок це рідкісна якість. Настя така була одразу, тому що виросла за кордоном, перейняла кілька культур. А ще вона шалено красива. Вона весь час красива. Вранці прокидаєшся - красива, ввечері приходиш - красива, злиться на тебе, ніс свій морщить - і все одно красивий цей ніс. А потім, коли сам злишся, дивишся на неї, а вона така гарна. І ти думаєш: "Де ж тебе обдурили?" А потім розумієш, що ніде. Буває таке - раз, і зійшлися. І я одразу зрозумів, коли зустрів її. Співпали, як тетріс".

Фото: instagram.com/kamenskux

На питання про те, чи варто чекати повернення дуету "Потап і Настя", продюсер відповів ухильно.

"Дует на паузі, а не повністю завершений. Просто нам треба скучити за цим. У Насті приголомшливі успіхи на латиноамериканському, індійському ринку, нарешті вона вийшла як артист за межі України. Як, дивлячись на це, повернутися назад? - каже він. - Але якщо ми повернемося, то з новим альбомом, зі стадіоном. Якщо повернемося, то переосмислимо свою творчість".

  • Раніше Настя Каменських поділилася секретом сімейного щастя і мирного життя на карантині. Співачка дала дівчатам корисну любовну пораду.
  • 8 травня український репер і продюсер Потап (Олексій Потапенко) відзначив свій 39-й день народження. Настя Каменських влаштувала коханому чоловікові сюрприз, організувавши вечірку в стилі диско.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях