RU  UA

Зірки

Маша Єфросиніна зважилася на зміни в зовнішності - як тепер виглядає ведуча

Тепер телеведуча - володарка густого трендового чубчика

Українська телеведуча Маша Єфросиніна влаштувала в соцмережі опитування: робити їй чубчик чи ні. Незважаючи на те, що більшість дописувачів проголосували за те, щоб знаменитість залишила все без змін, ведуча все ж таки зважилася на нову зачіску.

Єфросиніна зняла на відео процес створення нового іміджу, і виклала ролик на особистій сторінці в Instagram. Тепер телеведуча - володарка густого трендового чубчика.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"Більшість з вас (так мені здалося!) було проти. І я вас підтримую! Адже я точно знаю: що я замудохаюся з цим чубчиком; що укладання буде мені, рукожопичу, коштувати розбитих об стіну фенів; що в один прекрасний день я подивлюся на себе і на старі фото, і подумаю які розкішні були у мене коси, і пошкодую; що рішення, прийняті в ретроградну Венеру (як мені хтось написав), найнеправильніші. Але ось чесно, ну, і нехай!", - пише Єфросиніна.

"Сьогодні мені подобається, і я літаю від легкості, якої мені дуже хотілося! Карантин чітко показав, що все проаналізувати і спланувати - це сьогодні найневдячніша хрінь! І все, що ми можемо освоїти, щоб не зійти з розуму - це вчитися жити в моменті і кайфувати зараз", - зазначила Маша.

  • Раніше Маша Єфросиніна назвала головні ознаки здорових сексуальних стосунків. Телеведуча вважає, що в епоху інтернету батькам варто подбати про сексуальну освіту своїх дітей.
  • Також телеведуча здивувала зізнанням про стосунки з чоловіком. За 19 років знайомства і 17 років шлюбу в сім'ї Маші Єфросиніної та Тимура Хромаєва було багато крутих поворотів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.