RU  UA

Зірки

Потап поділився ніжним фото з Настею Каменських в честь їх першої річниці весілля

Подружжя відзначають ситцеве весілля

23 травня українські артисти Потап і Настя Каменських відзначають своє маленьке сімейне свято - першу річницю весілля. В честь цього репер поділився в Instagram архівною фотографією того дня з лаконічним, але зворушливим підписом.

"1 річниця! Ситцеве весілля! Люблю. Настя, дякую тобі", - написав Потап. На чорно-білому знімку молодята зображені в поцілунку біля весільної арки.

Фото: instagram.com/realpotap

Всього за годину публікація музиканта зібрала понад 60 тисяч лайків і масу коментарів. Шанувальники зіркової пари вітають подружжя з їх важливою датою і бажають довгого і щасливого сімейного життя.

Потап і Настя Каменських кілька років приховували свої стосунки. Артисти зіграли весілля 23 травня 2019 року, а до цього часу відмовлялися навіть коментувати чутки про свій роман. Торжество пройшло в елітному ресторані за Києвом, куди пара запросила понад сотню гостей, серед яких безліч українських зірок, в тому числі і знаменитостей першого ешелону.

А ось зареєстрували свої стосунки вони задовго до весілля. У розпорядженні theLime опинився документ, згідно з яким закохані одружилися 18 жовтня 2018 року.

  • Раніше Настя Каменських поділилася секретом сімейного щастя і мирного життя на карантині. Співачка дала дівчатам корисну любовну пораду.
  • А Потап розповів, коли і чому закохався в Настю Каменських. Олексій не приховує, що зустрівши майбутню дружину, відразу зрозумів, що їх зв'язок - назавжди.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.