RU  UA

Зірки

Переможниця шоу Х-фактор представить Україну на міжнародному конкурсі

Фестиваль пройде з 13 по 21 липня

У липні цього року у Вітебську (Білорусь) пройде щорічний музичний фестиваль "Слов'янський базар". Україну представить юна виконавиця Еліна Іващенко, яка перемогла у вокальному шоу "Х-фактор".

Про це сказано на сторінці талант-шоу в Instagram. "На Міжнародному фестивалі мистецтв "Слов'янський базар-2020" Україну представить переможниця наймасштабнішого шоу країни "Х-фактор-10" Еліна Іващенко", - сказано в пості.

Фото: instagram.com/xfactorstb

Крім 18-річної співачки на сцені фестивалю також виступлять Наталія Бучинська, Микола Гнатюк, гурт "Авіатор" і переможець "Слов'янського базару-2017" Влад Ситник.

В рамках фестивалю також виступить українська співачка Тіна Кароль, яка представить свою сольну програму.

  • Нагадаємо, що Еліна Іващенко стала переможницею третього сезону шоу "Голос.Діті", а через кілька років виграла вокальний проект "Х-фактор", фінал якого відбувся в грудні 2019 року. Після цього співачка пробувала свої сили в Національному відборі на Євробачення-2020 року, але до фіналу дійти не змогла.
  • Раніше Еліна Іващенко зізналася, що зіткнулася з буллінгом в школі. За словами 18-річної співачки, їй довелося пережити багато знущань з приводу її фігури і захоплення музикою.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Певица Светлана Лобода представила новый сингл с текстом, основанным на личных переживаниях