Лайм

Світлана Лобода представила кліп з архівних відео - в ньому знайшлося місце навіть для Пугачової

Кліп на пісню "Мій" команда зірки змонтувала на карантині

Світлана Лобода випустила музичне відео на пісню "Мій". Кліп змонтовано з архівних відео, на яких зображені концерти співачки, її 8-річна дочка Єва, УЗД на останніх місяцях вагітності, творчий колектив і навіть Алла Пугачова, з якою вони веселяться біля ресторану.

"Ми створили для вас легке і дуже емоційне відео. Сподіваємося, що ностальгія за тим часом, коли ми могли збиратися разом, не триватиме довго і вже дуже скоро ми побачимося на нових концертах, - написала Лобода в Instagram. - А поки - насолоджуйтеся сім'єю! Наші діти і кохана людина поруч - це все, що нам необхідно".

Шанувальники виконавиці засипали прем'єру компліментами. "Такий затишний кліп, дуже сподобалося!" - пишуть у коментарях. - "Свєта, це неймовірно ніжний кліп, наповнений сімейною атмосферою. Кожен раз при перегляді хочеться посміхатися. Коли були фрагменти з Євою і Тілею, було так мило".

  • Світлана Лобода знову подумує про поповнення в родині. Зокрема, співачка не проти народити в майбутньому хлопчика. Можливо, і не одного.
  • Раніше Світлана Лобода відсвяткувала день народження. Своє 37-річчя артистка зустріла в компанії близьких друзів, серед яких був і соліст німецької групи Rammstein Тілль Ліндеманн.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.