Лайм

Вирвалася з клітки: Тоня Матвієнко розповіла, чому розлучилася з першим чоловіком

Перший шлюб співачки тривав 10 років

Тоня Матвієнко зіграла в "Правду або дію" з Олею Поляковою і розкрила пікантні подробиці особистого життя. Так, 39-річна співачка розповіла про розлучення з першим чоловіком, від якого народила в 17 років.

Фото: instagram.com/tonya_matvienko

З батьком старшої дочки Уляни 16-річна Тоня Матвієнко познайомилася в 1997 році. Хлопцеві було 23, вони полюбили один однне і охоче одружилися після того, як дівчина завагітніла. Шлюб пари тривав 10 років, проте зберегти почуття не вийшло.

"З першим чоловіком я прожила 10 років. Розлучилися банально - я його розлюбила, а мені дуже важливо любити. Але це було нелегко, - зізналася донька Ніни Матвієнко. - Я вийшла заміж в 17, дорослішала, і вже коли мені було 25- 26 років, [зрозуміла], що його ставлення до мене не змінилося. Трохи як до дитини було, ніби він розумніший, а я - ні. Я ж почала з віком розуміти, що його не люблю. Прокидаєшся вранці, і менше бажання бути разом. Я б ще раніше пішла, просто "дочекалася". Це ж як завжди, "треба" посваритися".

Після розлучення Тоня зрозуміла, що роки шлюбу обернулися для неї колосальним особистісним простоєм.

"Я як з клітки вирвалася. Для мене це було і страшно, і свобода, початок нового життя. Я навіть не знала, хто я. Особистості - нуль. Я не знала, що люблю їсти, не знала, який у мене улюблений колір. Просто така руїна. Мені ці 10 років на користь не пішли. Я була просто мамою і дружиною", - говорить фіналістка першого сезону шоу" Голос країни ".

Зараз Тоня Матвієнко одружена з виконавцем Арсеном Мірзояном, від якого в 2016 році народила другу дочку Ніну.

  • Раніше Тоня Матвієнко шокувала розповіддю про домаганнях дитячого лікаря. У лікарні Охматдит він погрожував завдати шкоди її дочки, якщо та відмовить йому в близькості.
  • А також показала рідкісне фото молодої матері. За словами Матвієнка-молодшої, на цьому знімку Ніні Митрофанівні стільки ж років, скільки зараз і Тоні (тобто 39).

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях