Лайм

Надія Мейхер зізналася, що комплексувала з приводу грудей

Через раннє статеве дозрівання майбутня зірка зіткнулася з неадекватною реакцією дорослих

Надія Мейхер зіграла в "Правду або дію" з Олею Поляковою і розповіла про те, що великі груди далеко не завжди були її козирем. У підлітковому віці співачка і актриса стикалася з негативом дорослих жінок і небажаною увагою чоловіків.

Надя Мейхер в 16 років Фото: instagram.com/nadyameiher/

"У мене в 13 років вже були груди третього розміру. Мама мені почала купувати бюстгальтери, і навіть мамині подружки, молодші за неї років на 8, вони звичайно на мене дивилися вже недобре, - сказала Надія. - І звісно в цьому віці на мене звертали уваги чоловіки значно старші - не мого віку хлопці, а в тій фазі, коли їм уже пора йти в духовну сторону. І ось такі 35-40-річні чоловіки звичайно на 13-річну дівчинку звертали увагу. У мене кілька років був дійсно великий комплекс. Як дитині мені було, м'яко кажучи, неприємно. Ідеш, вони озираються, підходять до тебе знайомитися як до такої Лоліти".

Ближче до повноліття Надя навчилася приймати своє тіло і відсівати негатив. Також вона дуже рано навчилася розбиратися в намірах чоловіків, що дуже допомогло їй в майбутньому.

"Тільки років в 16-17 я почала по-іншому до цього ставиться. Але в цей період я виробила жорсткий імунітет на мужиків, я почала їх сканувати і розуміти, що моє, а що не моє", - розповіла виконавиця.

  • Оля Полякова, в свою чергу, розповіла Надії Мейхер про величезні витрати. На карантині співачці довелося освоювати нові способи заробітку, тому що її життя дуже дорога.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.