Лайм

У перший же день вкрали гроші: Юрій Горбунов згадав про переїзд до Києва

Телеведучий оригінально привітав Київ з Днем міста

31 травня в День Києва Юрій Горбунов розповів про неприємне знайомстві з Києвом, яке пізніше переросло у велику любов. 31 рік тому, коли телеведучий приїхав до столиці вступати до вузу, та зустріла його негостинно.

"Вперше я приїхав до Києва в 1988 році, вчитися в театральному інституті. Я закохався в це місто з першого погляду! Хоча в перший же день у мене з кишені на вокзалі витягли гроші, а в центральному гастрономі на мою українську мову відповіли - "я вас не розумію!" Це була столиця радянської України! - написав 49-річний Горбунов в Instagram. - Багато часу з того моменту пройшло. Столиця змінилася, але цей неймовірно захоплюючий дух, який я відчув тут вперше, живе зі мною завжди! А ще в Києві народилася моя дружина і мій син. Найдорожчі мої люди. Ну як тебе не любити! З Днем народження, Києве!"

Публікацію телеведучий доповнив селфі з дружиною Катею Осадчою. На ньому вони з посмішками позують в Маріїнському парку, на тлі якого видніється Український дім.

Фото: instagram.com/gorbunovyuriy

"Голубки! Щастя вам, будьте завжди такими коханими одне одним", - пишуть в коментарях.

49-річний Юрій Горбунов народився у Львівській області та виріс в Івано-Франківську. У 1992 році він закінчив Київський театральний інститут ім. Карпенко Карого, потім 5 років працював у драматичному театрі в Івано-Франківську, після чого остаточно переїхав до Києва.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.