Лайм

Чи не перша, але остання: дружина Дмитра Гордона розповіла про стосунки з журналістом

Олеся Бацман поділилася секретами міцного шлюбу

Головний редактор видання Гордон Олеся Бацман в шоу Олі Полякової "Оля+" розповіла про знайомство і стосунки з Дмитром Гордоном. 35-річна мати трьох дітей журналіста впевнена, що після кількох шлюбів Гордон не буде шукати їй заміну, бо в їхній родині панує мир і взаєморозуміння.

Фото: instagram.com/alesiabatsman/

"Я з Харкова, закінчила там університет, але після 4 курсу приїхала до Києва робити інтерв'ю. В ту поїздку у мене були інтерв'ю з Шустером, Гордоном і Фалесою. Після цього всі троє запропонували мені роботу. У Савіка я погодилася працювати, а Дімі сказала, що буду йому писати як позаштатний кореспондент. Він мені сподобався, але це не було кохання з першого погляду. Я думаю, що кохання, це коли тебе до людини не тільки фізично тягне, а коли ти його знаєш в найдрібніших деталях, і тебе нічого в ньому не дратує, - розповіла Бацман. - З ним мені було дуже комфортно працювати. Якийсь час я гнала від себе будь-які думки про те, щоб ці стосунки перейшли з робочих в неробочі, тому що мені не хотілося втрачати такого керівника і колегу. Не знаю, коли була іскра. Ми познайомилися в 2006 році, але тяжіння, симпатія і любов складаєюься з різних ситуацій, з дрібниць. Але найголовніше - щоб вам один з одним було цікаво. Тому що якщо вам цікаво, ви будете тягнутися одне до одного, обговорювати щось, радитися, ділитися враженнями. Якщо це є - це твій чоловік, і за нього треба триматися".

Оля Полякова нагадала Олесі, що вона - "не перша і не друга" дружина Дмитра, на що журналістка відповіла категорично: "Не перша, але остання. Діма ж не ворог собі. Краще мене Діма не знайде і не шукає. Але і я краще нього не знайду і не шукаю".

Також Бацман прокоментувала скандальні інтерв'ю Гордона з Наталією Поклонською та Ігорем Гіркіним. За словами журналістки, їй не завжди вдається відмовити чоловіка від слизьких тем.

"Звичайно, від якихось історій я намагаюся його відмовляти, але якщо Діма в чомусь впевнений, його ніхто не відмовить. Він чує думки навколо, аналізує, але приймає рішення самостійно. Я добре знаю стан, коли його абсолютно марно вмовляти. Тому свої сили і енергію краще направити на те, як правильно вирулити з ситуації, зробити так, щоб вона була на користь", - сказала вона.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях