Лайм

Без бодуна і головного болю: Маша Єфросиніна назвала напій, який допомагає їй розслабитися

Відома прихильниця ЗСЖ поділилася рецептом улюбленого алкогольного коктейлю

Маша Єфросиніна стежить за харчуванням і регулярно розповідає шанувальникам про переваги здорового способу життя. У всіх правил, однак, є винятки, і цього разу телеведуча поділилася в Instagram рецептом улюбленого коктейлю на основі текіли. За словами Єфросиніної, від нього не болить голова навіть у тих, хто погано переносить алкоголь.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"Якби мені хтось сказав, що я буду знімати рецепт алкогольного коктейлю, я б сказала: "Вийди геть! Я зожниця!" Що реально так! В одному зі своїх "Екзаменів" я розповіла, що у мене непереносимість будь-якого алкоголю. Що мені вранці погано, я лежу, мені викликали лікаря, я така вся дохла, - зізналася 41-річна зірка. - Я не переношу ні віскі, ні коньяк. Можу випити кілька келихів вина вкрай рідко. І тут один мій друг розповів рецепт коктейлю, я спробувала, і що? Правильно, ніякого бодуна!"

За словами Єфросиніної, від такого коктейлю їй дуже добре: "Тепло і немає похмілля".

"Я випиваю один такий коктейль, він мега розслабляє. Для нього потрібна текіла. Мій друг казав, що має бути біла, я йому повірю. Отже, трохи текіли, грам 30 виливаєте в стакан, який наполовину наповнений льодом, потім лимонний сік, грам 20, і газована вода. Ніякого цукру, ніякого підсолоджувача. Виходить така мила ароматна історія, - розповіла Маша. - Оскільки я, непитуща людина, рекомендую вам алкогольний коктейль, пообіцяйте: один - і все. Виключно з метою відсутності головного болю зранку!"

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)

  • Маша Єфросиніна назвала 5 важливих серіалів про підлітків, які варто побачити всім батькам. В її списку знайшлося місце і для українського шоу.
  • Також Єфросиніна розповіла, чому помирилася з чоловіком після розставання на рік. У телеведучої є свій секрет нев'янучої пристрасті у стосунках.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях