Лайм

Сергій Бабкін та Олена Кравець представили спільний трек "Спалах" - акторка стала автором свого речитативу

Для обох такий творчий експеримент - перший в житті

Український музикант Сергій Бабкін представив нову пісню "Спалах", створену в колаборації з акторкою гумористичної студії "Квартал 95" Оленою Кравець. Разом з треком вийшло і mood-відео, яке було знято на студії під час створення композиції.

Прем'єра пісні відбулася 5 червня на YouTube-каналі виконавця. Ідея створити таку колаборацію виникла у артиста під час написання пісні. Сергій вирішив привнести в неї жіночий погляд і запропонував Олені написати свою частину треку. Акторка стала автором речитативу.

"Коли від Сергія прийшло таку пропозицію - спільно взяти участь у створенні пісні - я не спала три ночі. Багато варіантів тексту здавалися вдалими, але через час знову і знову вирушали "в корзину". І ось одного разу я розумію, що наближається день, коли мені потрібно нарешті надіслати свою частину, а її немає і не передбачається. Тоді вирішила, що потрібно просто лягти спати і вже завтра, на свіжу голову, знову подумати. І як тільки я почала провалюватися в сон, прийшло чітке розуміння, про що потрібно сказати! Ідея прийшла в медитативному стані свідомості, між сном і реальністю", - розповіла Олена "КП"в "Україні".

"Проза, яку написала Олена, чітко потрапила в настрій історії. Я нічого не поправляв - ні як режисер, ні як автор пісні. За весь час запису було зроблено всього три дублі", - зазначив Бабкін.

  • 5 червня прем'єрить також епатажна співачка MARUV. Вона презентувала новий трек I Want You, записаний спільно з музикантом Boosin.
  • А Злата Огнєвіч презентувала пісню "Гола правда" - заключний трек з серії "Істории моей любви". Він був створений у творчому тандемі з Вадимом Лисицею, Мішею Кошовим і співачкою EYRA, яка написала для Злати трек "Солодка кара".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях