Лайм

Джамала представила унікальний трек, написаний всього за 40 хвилин

Самоізоляція не заважає співачці складати нові пісні

Джамала, яка ось-ось стане мамою вдруге, презентувала трек "Пастка", написаний спільно з музикантом Vakula. Це особлива пісня в кар'єрі співачки, оскільки була записана в рекордно швидкий термін.

На своїй сторінці в Instagram виконавиця розповіла, як створювалася ця унікальна пісня. За словами співачки, це сталося під час піку домашньої ізоляції.

"Я вийшла подихати на подвір'я з дитиною і бабусею, коли Vakula надіслав мені інструментальне демо, - згадує Джа. - Я кулею побігла додому, сказавши домашнім: "Дайте мені 40 хвилин, погуляйте". Я не знаю, чому 40. Але саме стільки часу мені і треба було. Я побігла до свого макбуку і звичайного мікрофона, відкрила блокнот, налаштувала баланс, закрила очі ... Побачила точно про що і що мені хочеться сказати, почала писати. Я знаю, можливо, вам в таке слабо повірити, та і у мене вперше таке, але я писала текст і мелодію, збираючи куплет, приспів і бридж в реальному часі, без зупинок самого запису!".

"Унікальність цієї роботи в тому, що все я записала в одному тейку - записуючи себе сама вдома і паралельно пишучи на ходу в блокнот. І це одночасно і перше демо, і фінальна, і альбомна версія! Я не поміняла ні слова, ні ноти в основному вокалі! Єдине, на що мені не вистачало часу - це на беки, які я тихенько записала, а потім подекуди дописала на студії", - додала зірка.

  • 19 червня TAYANNA анонсувала реліз четвертого міні-альбому і випустила титульний трек "Жіноча сила", який задає ритм всієї платівці. Автором слів і музики виступила сама виконавиця.
  • А Потап в рамках свого сольного проекту ПТП випустив пісню "Літо 2020". Новий трек музиканта - нагадування про те, що справжнє літо виткане з хороших емоцій, посмішок, танців і пісень, фестивалів і стрибків у воду.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях