Лайм

На Балі загинула популярна Інста-блогер. У мережі згадали кредо дівчини - "сприймати життя як гру"

Хлопець Анастасії Тропіцель назвав причину смертельної ДТП

Популярна в Інстаграм блогер Анастасія Тропіцель, яка нещодавно захопилася мотоциклами, розбилася під час відпочинку на Балі. Повідомлення про загибель дівчини 21 червня у соцмережі опублікувала її мати.

З появою новин про смертельне ДТП фоловери Тропіцель одразу ж згадали її кредо - "сприймати життя як гру". Але як запевнив пізніше її хлопець, мотоінструктор і свідок аварії, справа не в нехтуванні безпекою, і тому, що трапилося, нібито є інше пояснення.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Вчора загинула моя дівчинка, мій найрідніша людина. Немає сил це переживати, хотілося б помінятися з нею місцями, але шкода що це неможливо. ⠀ Це сталося на моїх очах і досі ця картина не залишає мій мозок. Вона їхала на своєму байку окол 80 км / ч, як раптом почався воблінг і байк відлетів в бордюр, коли я побіг до Насті, вона була вже мертва. ⠀ Настя їздила раніше на скутері, я з нею познайомився, коли вона мені написала, що теж хоче їздити на мото і попросила навчити її, адже це її мрія. І в перший же день вчтречі з моєю дівчинкою вже відчувалася та родинний зв'язок, яка може перейти в глибокі почуття. ⠀ Чи добре Настя їздила? Я їй щиро говорив, що вона їздить краще і акуратніше всіх. Це остання людина на Балі, з ким це могло б статися. ⠀ Було б безпечніше їй на скутері? Ні, скутер зловив би расколбас ще сильніше. ⠀ Байк був теж у Насті в отличном состоянии, вона попросила поїхати до ренталу щоб просто замінити масло. ⠀ Від расколбаса мотоцикла ніхто не застрахований, і хоча він трапляється 1 раз на 1000000 поїздок, від нього гинуть навіть високопрофесійні спортсмени. І зараз неверотяно розривається серце від того, що такий збіг обставин сталося у моїй улюбленій світлої дівчинки. ⠀ Вранці ми лежали, дивилися один одному в очі і у мене на очах були сльози щастя від того, що серед всіх людей ми вибрали один одного і я відчуваю таке глибоке поєднання душ. ⠀ Днем це були сльози найбільшої болю, яку я не відчував ніколи, навіть коли помер мій рідний батько. ⠀ Зараз це просто порожнеча і небажання жити. Настя була тією найсильнішою в моєму житті любов'ю, з якою хотілося жити. І зараз, разом з її тілом щось померло і в мене. Мені просто до крику хочеться щоб залишилася та зв'язок душ, яка була. І вчора вночі, коли я вже не міг плакати і просто лежав у ліжку, я відчув ясно її обійми і любов і відчував всю ніч до світанку. ⠀ Кілька подій у Насті відбулося до цього, якими я хочу поділитися, і раз мені пишуть зараз в личку стільки людей, я думаю, що вона хотіла б, щоб ви знали. ⠀ Я напишу окремим постом зараз.

Публікація від Мотоінструктор на Балі (@viktoradjan)

Вже до 18 років Анастасія Тропіцель зібрала в Інстаграм понад мільйон підписників. Останні п'ять місяців дівчина провела на Балі, де знайшла нове хобі - мотоцикли. У розпал літа роздільному бордюру на одній з місцевих трас належало перервати її життя.

ДТП сталося в місті Кута, дівчина померла на місці. 22 червня супутник Тропіцель, мотоінструктор на ім'я Віктор, опублікував в Інстаграм два великих пости, в яких звинуватив раптові коливання переднього колеса мотоцикла, через які його дівчина не впоралася з керуванням.

"Це трапилося на моїх очах і досі ця картина не залишає мій мозок, - написав Віктор. - Вона їхала на своєму байку близько 80 км/год, як раптом почався воблінг і байк полетів у бордюр, коли я побіг до Насті, вона була вже мертва".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Частина 2. ⠀ За кілька днів до цього ми медитували у океану і Настенька після медитації поділилася одкровенням, вона сказала приблизно такі слова: ⠀ "Іноді я турбуюся про свій бізнес, про гроші і це занепокоєння заважає мені бути щасливою. Зараз я розумію, що є життя в моменті, зараз, я бачу своїми очима океан, я п'ю холодний кокос і ти тримаєш мою руку. у нас є все в житті, щоб бути щасливими ". ⠀ Настенька хотіла надихнути всіх своїм прикладом не сидіти на місці, жити в моменті, знати, що ти можеш все. ⠀ І коли ви питаєте як підтримати - пообіцяйте собі прожити це життя так само, як Настя, брати найкраще в житті і знаходиться в моменті. Вона хотіла б, щоб ви ЖИЛИ це життя, а не проживали. ⠀ І навіть останнім своїм днем вона навчила мене сильніше цінувати момент, людей, близьких. Адже якщо не від мото, то від чогось іншого кожен з нас відправиться за Настею, і для всіх це буде несподівано навіть в 70+ років. ⠀ Зараз я найбільше хочу знову відчути її посмішку і дати їй свою любов, коли я відправлюся за нею. ⠀ Чесно кажучи, зараз відчувається повна порожнеча і я би радий піти за нею, не знаю чи зможу знову коли-небудь відчути такий же смак життя. ⠀ З 2000+ людей, яких я навчив їздити на мото, загинула саме вона, моя рідна душа. Їздила вона очееь безопвсно. Чому так сталося? Я не знаю і вже не впізнаю, вам не передати цього болю. Я пишу це і знову плачу, хоча пообіцяв Їй вночі, що буду триматися. ⠀ Хочеться вірити, що моя маленька душею сама вибрала цей день, мені говорили, що дуже сильне плвнетарное подія відбувалася. ⠀ Якщо душа Насті вибрала Балі, як найкрасивіше місце на землі, цей день, як астрологічний. То я дуже сподіваюся, що зараз у неї все йде за планом, як і було по життю. ⠀ Вона завжди любила планувати і так смішно злилася, коли щось не виходило, потім сама з цього сміялася. ⠀ Кохана, ти була моєю душею в цьому житті. І якщо я залишуся тут без твого тіла, то я збережу частина твоєї душі з собою, щоб після моєї смерті ми знайшли один одного там, в інших світах. ⠀ І знову розмовляли до 4 ночі під небом і ти знову не прокинулася б о 6:30 на свою зарядку. ⠀ Я люблю тебе. Навічно.

Публікація від Мотоінструктор на Балі (@viktoradjan)

За словами інструктора, дівчина ніколи не перевищувала швидкість: "Я їй щиро говорив, що вона їздить краще і акуратніше за інших. Це остання людина на Балі, з якою це могло б статися".

У своїх постах хлопець також опублікував кілька знімків, зроблених під час їх перебування на Балі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.