Лайм

Світлана Лобода прогулялася біля церкви і заговорила з небом. Тепер фани співачки у подиві

Співачка опублікувала загадковий пост

Співачка Світлана Лобода опублікувала в Instagram кілька знімків, на яких вона зображена на тлі церкви і красивого заходу сонця. Але увагу шанувальників привернули не фотографії, а їх підпис.

На одному з кадрів артистка дивиться на небо, на другому - з опущеною головою крокує вздовж тротуару. "Я знаю, що ти там ..." - свідчить підпис до загадкових знімків.

Фото: instagram.com/lobodaofficial

Що вона хотіла цим сказати - не ясно, але фани співачки не на жарт захвилювалися. "Щось трапилося?!", "Про кого йдеться?", Хтось помер? Я щось пропустила?", "Все добре?", "Хто помер?"- задаються питаннями шанувальники.

Інші дописувачі вирішили, що Лобода звертається до Бога: "Його там немає як раз ... Він всюди, але тільки не там", "Бог у нас всередині, але ми зовні", "Він набагато ближче", "Його немає під золотими куполами, він всередині нас".

Фото: instagram.com/lobodaofficial

  • Раніше Світлана Лобода випустила кліп на пісню "Мій". Ролик змонтований з архівних відео, на яких зображені концерти співачки, її 8-річна дочка Єва, УЗД на останніх місяцях вагітності, творчий колектив і навіть Алла Пугачова, з якою вони веселяться біля ресторану.
  • Світлана Лобода знову подумує про поповнення в родині. Зокрема, співачка не проти народити в майбутньому хлопчика. Можливо, і не одного.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.