Лайм

Вагітна Alyosha підкреслила чималий животик облягаючою сукнею: фото

Співачка знаходиться на останніх місяцях вагітності

Українська співачка Alyosha ось-ось стане мамою втретє. І якщо в перші місяці вагітності вона приховувала свій особливий стан, то тепер, коли живіт вже помітний, вона підкреслює його нарядами, які облягають фігуру.

На сторінці артистки в Instagram з'явилося фото, зроблене в лісі. Для прогулянки на свіжому повітрі зіркова матуся обрала сукню міді сірого кольору, яка облягає в області живота. Свій повсякденний лук Alyosha доповнила солом'яним капелюшком і взуттям на підборах.

Фото: instagram.com/alyoshasinger

"Яка сьогодні ясна і сонячна погода! Чудовий привід, щоб вдягнути капелюшок на прогулянку", - підписала знімок співачка.

Alyosha нещодавно зізналася, що у них з Тарасом Тополею народиться дочка. Але розмір і форма живота не дає прихильникам і колегам співачки спокою. Спочатку вони запідозрили, що співачка вагітна двійнятами, а тепер висунули нове припущення - артистка носить під серцем хлопчика.

"А ви впевнені, що це дівчинка? Якби не знала, то сказала б, що 100 відсотково хлопчачий животик. Дуже красива", - написала телеведуча Марічка Падалко.

Фото: instagram.com/alyoshasinger

  • Тарас Тополя та Alyosha вже виховують двох синів - 7-річного Романа та 4-річного Марка, яких зірковий тато зняв у кліпі гурту "Антитіла".
  • Про третю вагітність знаменита пара мовчала цілих 6 місяців. А зараз сім'я музикантів охоче ділиться подробицями.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях