Лайм

Є схильність до онкології: українській моделі довелося видалити грудні імпланти

Наталя Гоцій не шкодує про втрату пишних форм

Українська модель Наталія Гоцій розповіла про видалення імплантів молочних залоз. Зробити це переможниці міжнародного конкурсу Ford Supermodel of the World 2004 довелося за медичними показаннями: 34-річній красуні загрожувала онкологія.

Фото: instagram.com/nataliiagotsii

"У нас в сім'ї є таке захворювання, як рак молочної залози. Мені довелося зробити генетичний тест, результат прийшов не дуже втішний, тому я почала з року в рік робити МРТ грудей. Останнє показало не найкращі результати, - розповіла зірка обкладинок Elle, Marie Claire і Harper's Bazaar в своєму YouTube-шоу Бути Гоцій. - Я зробила це вимушено, тому що у мене все було зроблено настільки ідеально і натурально, що скаржитися було б гріх".

Фото: instagram.com/nataliiagotsii

Модель не сумує за великими грудьми, але після видалення імплантів зіткнулася з несподіваним ускладненням. "Одного чудового ранку, коли вже почався карантин, я прокинулася і побачила, що одна з грудей відрізняється від іншої приблизно на два розміри. Було досить велике ущільнення і вона була гарячою. Я зробила відео, фотоогляд, відправила своєму лікарю до Франції, і він порекомендував звернутися куди-небудь. За час карантину я зробила вже 5 процедур по виведенню цієї рідини зі своїх грудей", - зізналася вона.

Після шостої процедури груди Наталії прийшла в норму. Зараз вона відновлюється і своє прагнення збільшити розмір сприймає інакше.

"Мені здавалося, що я така буду бомбічна, що це просто змінить моє життя, притягне людину, яка мене буде любити шалено. І де зв'язок? Це два різних континенти. Груди не впливають на сприйняття чоловіків, це все настільки поверхово. Груди не доповнюють людину як особистість, - каже модель. - Я настільки соромилася цих грудей, що вся згибалася. Я так себе і не прийняла. А коли прибрала, відчула такий кайф бути собою".

  • Фіналістка "Супермоделі по-українськи" перехворіла на коронавірус. Заразилася модель після ослаблення карантину і лікувалася близько трьох тижнів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.