Лайм

Невідомі напали на українську співачку. Хто ж знав, що з нею в машині їхали каратист та кікбоксер

Як виявилося, у Миколаївській області це не перший подібний інцидент

Молода українська співачка NAVKA розповіла, як ледь не стала жертвою невідомих зловмисників у Миколаївській області. Близько другої години ночі на трасі Миколаїв-Благовіщенське машину виконавиці зупинила група невідомих людей. І хто знає, чим би могла закінчитися ця історія, якби не її попутники.

"Нас почала оточувати незнайома група людей, які почали розміщуватися по обидва боки нашого авто, - розповіла співачка журналістам ТСН. - Нам пощастило, що з нами був актор, який володіє кікбоксингом, а також наш партнер відео-продакшена Іоанн Зенков, який має чорний пояс з карате".

NAVKA на місці інциденту Фото: facebook.com/maryna.tym%20

На щастя, чоловікам вдалося розігнати зловмисників, після чого вони одразу ж викликали поліцію. Коли ж правоохоронці дісталися до місця події, співачка та її попутники дізналися, що це вже далеко не перший випадок у цій місцевості. Більш того, як розповіли пізніше співробітники найближчої АЗС, п'ятий лише за ту добу.

Після інциденту NAVKA порадила дівчатам та жінкам ніколи не їздити вночі поодинці. "Така ситуація може статися з кожним, - додала вона. - Якби не чоловіки в машині, я не знаю, що б було".

За словами артистки в ту ніч вона везла в машині багато дорогої техніки, так як планувала займатися зйомками кліпу. "Я нікому не можу побажати відчути це на собі і не хочу, щоб це сталося з кимось ще", - зізналася співачка.

  • Раніше співачка Злата Огневич вперше розповіла про переслідування агресивного шанувальника. Через рік виконавиця розкрила подробиці цієї неприємної історії.
  • У Києві послабили карантин, і співачка Анастасія Приходько не стримала злості. Каже, у всьому винен "вечірній квартал".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях