Лайм

Українська телеведуча вийшла заміж у Франції: хто став її обранцем і як пройшло весілля в Провансі

Через карантин весілля парі довелося відкласти

Увечері 27 червня ведуча програми "Факти" на каналі ICTV Інна Шевченко поділилася з підписниками в Інстаграм радісною звісткою - вона та її коханий, французький режисер Лоран, все ж зіграли скромне весілля в Провансі.

Раніше плани узаконити свої стосунки парі довелося відкладати через карантин. Більш того закриті кордони розлучили нареченого та наречену на три місяці. Тепер же закохані офіційно стали чоловіком і дружиною, а спостерігали за цим дійством лише свідки та найближчі родичі нареченого. Пишне гуляння, як зазначила Шевченко, подружжя влаштує на річницю весілля.

Фото: instagram.com/inna_shevchenko_ictv

"Я зараз з Лораном і неймовірно щаслива! - зізналася дівчина. - За весь цей час, коли ми були не разом, я ще більше зрозуміла, наскільки сильно я його кохаю! Мені більше нічого не треба - тільки він поруч".

Як додала Шевченко, подружжя хвилюється лише через те, що не мали можливості запросити на весілля її батьків. Про можливість вилетіти до Франції ведуча дізналася всього за чотири дні до рейсу, і то лише завдяки допомозі сестри Лорана та Французького посольства в Україні. "Але ми знайшли вихід, - посміялася вона. - Транслювали церемонію їм наживо!"

Інна Шевченко та Лоран познайомилися у 2016 році. Спочатку майбутнє подружжя спілкувалося онлайн, а після спільного вікенду у французькому Русійоні зрозуміли, що небайдужі один одному. Пропозиція руки й серця Лоран зробив дівчині два роки тому у Венеції в день її народження.

Фото: instagram.com/inna_shevchenko_ictv

  • Раніше герой реаліті-шоу "Холостяк" Дмитро Черкасов розповів, як втрата дитини ледь не призвела до розлучення з дружиною.
  • Читайте також на theLime, як молода дружина Віктора Павліка публічно вибачилася перед колишньою дружиною співака та його тяжкохворим сином.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях