RU  UA

Зірки

Катя Осадча у витонченому сарафані показала улюблені місця для прогулянок в Києві

Телеведуча з чоловіком Юрієм Горбуновим погуляла нічним Києвом

Телеведуча Катя Осадча, як і мільйони інших українців, тимчасово обмежена у виборі місць для подорожей. Але залишившись влітку в Києві, 36-річна знаменитість не скаржиться: в столиці у неї є місця, відвідувати які хочеться завжди.

Фото: instagram.com/kosadcha

"Краса навколо, а подорожувати можна і улюбленим містом", - написала Осадча, опублікувавши в Instagram фото з Андріївського узвозу і зі сходів, що з'єднують Поділ та Володимирську гірку. Телезірка була одягнена в легкий сарафан з відкритою спиною і мереживним низом.

Фото: instagram.com/kosadcha

Фото: instagram.com/kosadcha

На прогулянку Осадча вийшла з Юрієм Горбуновим, який поділився фото з дружиною у своєму блозі. "Нічні прогулянки", - написав телеведучий, опублікувавши усміхнене селфі, зроблене Катею.

Фото: instagram.com/gorbunovyuriy

Шанувальникам зіркової пари дуже сподобалося їхнє літнє дозвілля. "На Андріївському завжди красиво", - пишуть в коментарях. - Начебто такі різні і такі схожі дві половинки одного цілого! Любові вам, щастя, гармонії і взаєморозуміння".

  • Катя Осадча та Юрій Горбунов - одна з найміцніших і найбільш зворушливих пар українського шоу-бізнесу. Зіркове подружжя без сорому демонструє свої трепетні почуття на публіці, а шанувальники із задоволенням спостерігають за їхньою історією кохання. Днями пара показала фото, просочене ніжністю.
  • Раніше Юрій Горбунов показав Катю Осадчу в домашній обстановці і похвалився її кулінарними талантами. Телеведуча приготувала на вечерю лазанью.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.