Лайм

Гарік Харламов висміяв фейки про розлучення з Христиною Асмус

За словами шоумена, він ніколи не був знайомий з людьми, коментарі яких з'явилися в пресі

Шоумен і резидент Comedy Club Гарік Харламов, чиє розлучення з актрисою Христиною Асмус не сходить з перших шпальт таблоїдів, висміяв "ексклюзиви" в ЗМІ, які опинилися черговими фейками.

Зокрема, Харламов прокоментував "злиту інформацію" так званих друзів та колишніх колег, які розповіли журналістам про його непростий характер. Як зазначив він на особистій сторінці в Інстаграм, названих в пресі людей йому ніколи навіть не доводилося зустрічати, не кажучи вже про дружбу чи спільні проекти.

Пост Гаріка Харламова в Інстаграм Фото: instagram.com/garikkharlamov

"Невідомі мені прізвища несуть чергову нісенітницю. Для найбільш чутливих читачів подібного роду марень, поясню. Я ніколи не мав продюсера Олесі Сазикіної і ніякої Наталії Суботіної я не знаю", - вказав Харламов.

Ну а так як коміку приписували ігроманію і складний характер, він знайшов спосіб прокоментувати і це. "Щоб випередити моїх наступних "продюсерів", "знайомих" та "друзів", зізнаюся сам: я дуже складна людина з поганим характером, завжди злий, жадібний, самозакоханий, бездушний, агресивний алкаш, хворий номофобією, акрофобією, арахнофобією, аблутофобією [. ..] Старий наркоман, сатаніст із зайвою вагою, заздрісний, марнославний, хтивий, жорстокий тиран, мракобіс, гомофобний расист, - посміявся він. - Але, це не причина розлучення. Справжня причина - шопоголізм!"

Гарік Харламов і Христина Асмус Фото: instagram.com/garikkharlamov

Нагадаємо, про розлучення Гаріка Харламова та Христини Асмус стало відомо в червні цього року. Відповідна інформація з'явилася на особистих сторінках подружжя в Інстаграм. Що правда, через деякий час в ЗМІ з'явився коментар Володимира Марконі - автора і ведучого YouTube-шоу Comment Out. Він зізнався, що новина про розлучення пари була жартом - завданням, яке Асмус і Харламов отримали як учасники його проекту.

Тоді ж Марконі підкреслив, що ще якийсь час подружжя буде спростовувати цю інформацію, але з виходом липневого випуску передачі розкриють всі карти. У свою чергу, Асмус і Харламов продовжують стверджувати, що розмови про розлучення не є фейком.

  • Раніше стало відомо, що фешн-фотограф та експерта реаліті "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк розлучилася з нареченим, хореографом-постановником Річардом Горном.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях