Лайм

Герой "Холостяка" Макс Михайлюк зізнався, що більше не самотній

Пілот відповів на питання про особисте життя

Головний герой шоу "Холостяк-10" каналу СТБ Макс Михайлюк та переможниця Даша Ульянова не змогли побудувати стосунки поза проектом. Причиною став секс пілота з іншою учасницею реаліті. Шанувальники шоу задаються питанням, чи зайняте наразі серце холостяка.

Максим став гостем прямого ефіру на сторінці екс-учасниці проекту Олі Виноградової в Instagram. Він відповів на питання, які цікавили дівчину та глядачів. Не оминули тему особистого життя пілота.

Фото: instagram.com/flymax305

В ході ефіру Михайлюк зізнався, що нині його серце зайняте. У його житті з'явилася дівчина, з якою він намагається будувати стосунки. "Ми зараз спілкуємося. Не зовсім сам тепер", - поділився Макс.

Ім'я своєї обраниці пілот не розкриває, також він замовчує деталі знайомства з дівчиною.

Максим також відповів на запитання однієї з дописувачок, чи спілкується він з Дашею після проекту. За словами пілота, зараз вони не підтримують стосунки і в останній раз бачилися на пост-шоу.

    Подивитися цю публікацію в Instagram

  • А Даша тим часом продовжує носити каблучку, подаровану холостяком в фіналі проекту, і не виключає можливості, що вони з Максом можуть бути разом в майбутньому. За словами дівчини, у них не було жодних стосунків, адже після секс-скандалу вони просто припинили спілкуватися, навіть не даючи своїм почуттям шансу.
  • Ведучий шоу "Холостяк" Григорій Решетник відповів на питання, чи є інтим на проекті і як учасникам вдається усамітнитися від знімальної групи.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях