Лайм

Усміхнена Настя Каменських розкрила свій простий секрет щастя

Публікацію співачка супроводила позитивною фотографією

Українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, поділилася простим секретом, який допоможе кожному відчути себе щасливим.

Виконавиця опублікувала в своєму Instagram позитивне фото, на якому позує в коротких шортиках і зеленому топі з анімалістичним принтом. Настя так широко посміхається, що відразу хочеться посміхнутися їй у відповідь. У підписі до знімка Каменських поділилася думками про те, що робить людей щасливими. Ці прості правила працюють і з нею.

Фото: instagram.com/kamenskux

"Щастя - воно завжди всередині нас. Від усвідомлення, що любиш те, чим займаєшся, від того, що поруч близькі люди і від почуття гармонії з собою і світом. Тому створюйте своє щастя самі - не перетворюйте своє життя в гонку за благами, а займайтеся улюбленою справою, насолоджуйтеся кожним моментом, кохайте та багато посміхайтеся!", - написала співачка.

Шанувальники підтримали її у висловлюваннях і подякували за позитив. "Це правда", "Це точно", "Чудові слова! Дякую, Настя", "Сонячна", "Яка гарна фотографія і як багато щастя в одному пості", - пишуть фоловери.

  • Раніше Настя Каменських поділилася секретом сімейного щастя і мирного життя на карантині. Співачка дала дівчатам корисну любовну пораду.
  • А також розповіла, як Потап влаштував їй весілля-сюрприз в Лас-Вегасі. Тепер пара жартує, що зіграли два весілля для кожного з них: елегантне і вишукане в Києві - в стилі Насті, і яскраве, спонтанне і дуже романтичне - в стилі Олексія.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.