Лайм

Не могла дихати: Анна Седокова травмувалася на зйомках нового кліпу

Співачка сильно пошкодила коліно та руку

Екс-солістка гурту "ВІА Гра" Анна Седокова сильно впала на зйомках кліпу на пісню "Самолеты". В одній зі сцен співачка повинна була бігти по злітній смузі, однак щось пішло не так - зірка всім тілом впала на асфальт.

Відео падіння виконавиця опублікувала на особистій сторінці в Instagram. "Чи було боляче? Було. Чи буде ще?", - написала під роликом Седокова.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ANNA SEDOKOVA (@annasedokova)

Пізніше співачка опублікувала ще одне відео, де показала, як їй обробляють рани. У коментарі до ролика Анна поділилася своїми враженнями після падіння.

"Перші десять секунд я не могла дихати. Грудна клітка не приймала повітря. Пояс порозстібали, але це не допомогло. Покладіть її на землю! Вона повинна розігнутися! Виявляється так страшно, коли не можеш дихати, - поділилася співачка. - Через хвилину, що здалась вічністю, почало відпускати. Я побачила команду в жаху і зрозуміла, що потрібно показати їм, що все добре. Щоб вони не хвилювалися".

Співачка сильно травмувала коліно і руку, але її це не зупинило. Після обробки ран Седокова продовжила працювати на майданчику.

"Спасибі за ваше занепокоєння і листи. І слова. Поки я кульгаю і не рухаю рукою. Але впевнена, це тимчасово", - звернулася вона до стурбованих фанів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях