Лайм

Заслужений артист України Юрченко зізнався, що змушений працювати в таксі

У зв'язку з цим музикант вирішив звернутися до президента

Заслужений артист України Юрко Юрченко, колись зірка "Території А", зізнався, що останні кілька місяців через відсутність концертної діяльності змушений підробляти в таксі.

У зв'язку з цим на особистій сторінці у Фейсбук співак звернувся до президента Володимира Зеленського з вимогою скасувати карантинні обмеження на проведення концертів.

Юрко Юрченко Фото: facebook.com/Yurcash

"Все працює в звичайному режимі: метро, нічні клуби, казино, ресторани, торгові центри, вечірки депутатів. Все, крім КОНЦЕРТІВ!!! - обурився він. - Ніхто ваших тупих рекомендацій вже не дотримується".

За словами Юрченка, крім порад мити руки і дотримуватися дистанції влада так і не запропонували якихось рішень ситуації. "Це єдине, чого ми досягли без вас, тому що тупо боялися, і це дійсно єдине, що оберігає в такій ситуації", - додав артист.

Свій пост Юрченко підсумував наступним питанням до влади: "То якого ..я я, Заслужений Артист України, працюю вже три місяці таксистом?!"

У коментарях фоловери підтримали артиста, але не відразу повірили словам про таксі. У відповідь на це Юрченко охоче погодився назвати служби, в яких підробляє.

  • Раніше Сергій Жадан розповів про те, чому відмовився працювати з командою Володимира Зеленського. На історію про дзвінок з Офісу президента письменника наштовхнули неоднозначні висловлювання гаранта на травневій прес-конференції в Києві.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Ніжність і пристрасть в одному флаконі: Тіна Кароль здивувала відвертою фотосесією

Відома українська співачка Тіна Кароль продемонструвала в мережі нові фото у строгому, але водночас чуттєвому образі без нижньої білизни

Дружина Олександра Усика замилувала світлинами з 4-місячною донечкою

Дружина титулованого українського боксера Олександра Усика Катерина продемонструвала у мережі фото миле молодшої доньки Марії

Маленький принц: Джамала показала середнього сина, якому виповнилося 4 роки

Відома українська співачка Джамала продемонструвала у мережі фото свого середнього сина Селіма-Герая, якому 19 червня виповнилося 4 роки