Лайм

Алла Костромічова в чоловічому костюмі прикрасила обкладинку відомого глянцю

Номер надійде в продаж 21 липня

Модель зі світовим ім'ям та ведуча реаліті-шоу "Топ-модель по-українськи" на Новому каналі Алла Костромічова стала героїнею літнього номера української версії міжнародного журналу про моду Harper's Bazaar.

Супермодель прикрасила обкладинку глянцю і знялася в стильній фотосесії. Один з кадрів знаменитість опублікувала на особистій сторінці в Instagram. "Кайф! Новий Harper's Bazaar Ukraine. Віримо в наших!" - написала Костромічова під знімком.

Фото: instagram.com/alla

На обкладинці Алла з'явилася в блакитному костюмі CHAKSHYN - українського бренду, що створює оригінальний жіночий одяг з елементами чоловічого гардероба. Цей суворий образ підкреслює характерні риси моделі - виражені вилиці, тверде підборіддя і пронизливий погляд.

На знімку Костромічова відображена в кріслі, що пливе по озеру.

"Тема зйомки - єднання з природою, відчуття дитинства, спогади про літо у бабусі, поїздки на озеро, час на дачі ... Мені було дуже спокійно, комфортно, гріло відчуття любові, - розповіла Алла Новому каналу. - Знімали ми на озері недалеко від Києва, в годині їзди від столиці. Дуже красива локація - свіжість, природа, чистота ... Незважаючи на те, що відпрацювала цілий день, мені здавалося, що я в якійсь мірі підживилась і зарядилася енергією".

  • Алла Костромічова знайшла архівне фото, зроблене в 2004 році. На ньому майбутньій знаменитості всього 17 років, і при погляді на знімок стає ясно, чому модель жартома звуть відьмою. Адже сьогодні Костромічовій 33, а вона практично не змінилася.
  • Ведуча "Топ-моделі по-українськи" розповіла, що її дратує в чоловікові і з чим вона змушена миритися, щоб зберегти шлюб.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.